BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Özel Eğitim Meslek Okulu

04582132059
04582132059
Adres
Zahit Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Baki Sokak No1 Fen Lisesi Yanı /Merkez / BAYBURT
Vizyon
Zihinsel engelli bireyleri kişisel gelişimlerine sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda katkı sağlayıp, nitelikli ara eleman vasfına ve iş ahlakına sahip bireyler olarak yetiştirerek iş ve meslek alanlarında istihdam edilmesini kolaylaştırıp topluma kazandırmaktır.
Misyon
Zihinsel engelli bireyleri eğitim ve sosyal gereksinimlerini karşılamak için özel geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri ile onların bireysel yeteneklerine dayalı, gelişim özelliklerine uygun ortamlarda toplum içindeki rollerini geliştirebilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerini, iş ve meslek alanlarına ve yaşama hazırlanmalarını sağlamaktır.
Merkezden 3/A dolmuşları aracılığıyla ulaşım mevcuttur.
TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL EĞİTİM SERVİSLERİ İLE TAŞINMAKTADIR.
1,5 km